Zestawy obiadowe

Z dodatkami 

 – Kotlet mielony  15,00  

 – Gulasz wieprzowy z warzywami  16,00

 – Filet z indyka z żurawiną lub sosem czosnkowym  17,00

– Pieczona pierś kurczaka na bukiecie gotowanych warzyw  16,00

– Pierś grillowana  16,00

– Pierś grillowana z sosem grzybowym  16,00

– Pierś grillowania z duszonym szpinakiem   16,00

– Panierowana pierś kurczaka   16,00

– Schab grillowany z sosem grzybowym   17,00

– Kotlet schabowy   16,00

– Panierowany filet z dorsza z sosem tatarskim   16,00

– Pulpety wieprzowe w sosie koperkowym 16.00

– Pieczony filet łososia   26,00 !

 

Dodatki do wyboru :

  • ziemniaki z wody, kasza gryczana, ryż, frytki
  • surówka dnia, świeże warzywa, buraczki na ciepło, marchewka z groszkiem